implementering
VISUALISERING
analyser
beslut i världsklass

Bli ett med din data

Tar ditt företag rätt beslut? Vi arbetar i Qlik och Microsoft Power Bi och ser till att du blir ett datadrivet företag, det betyder att du får stöd i dina beslut med hjälp av visualiseringar av ditt företags data. Med automatiserade och skräddarsydda rapporter ger vi dig nya möjligheter till värdefulla insikter som inte bara visar hur det går utan också varför. Allt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt företag.

Image

Ta nästa steg med Finec Dashboard

Vi har insett att man ofta snabbt och enkelt vill skapa sig en bild över företagets ekonomi. Med Finec Dashboard kan du göra det på ett enkelt men kraftfullt sätt. 

Vi hämtar all din ekonomiska data från ditt affärssystem och paketerar det på ett snyggt och informativt sätt. Du hittar allt från din resultaträkning, till ditt kassaflöde och balansräkning.

Testa gratis i vår demo.

Testa Finec Dashboard
Image

Ligg steget före

Med ett beslutsstöd kan du snabbt och enkelt skapa en överblick över din data där du sedan kan zooma in på detaljerna. Informationen visualiseras på ett informativt sätt som även får till och med den mest komplexa datan att bli lätt att ta till sig. Insikterna ger dig bättre förutsättningar att fatta rätt beslut och på så sätt leda ditt företag på bästa sätt.

Med våra beslutsstödslösningar får du:

Image

användarvänlighet

Vi anpassar vår BI-lösning så den är både enkel och rolig att använda så att alla inom organisationen behärskar verktyget.

Image

enkel implementation

Vår lösning implementeras enkelt i er organisation för att  kunna skapa bättre beslutsunderlag och effektivare uppföljningar.

Image

Allt på ett ställe

Vi skapar ett komplett system med möjlighet att koppla upp sig mot flera datakällor för att skapa både standardiserade lösningar och dynamiska rapporter

Image
Image
Image