Ett komplett
skräddarsytt
redovisningspaket 

Med vår bokföringstjänst får du en komplett redovisningstjänst i molnet med den bästa kombinationen av programvara och konsulthjälp utifrån dina behov. Vi arbetar i Visma.Net och Fortnox och säkerställer att du får en god inblick i processer, system och våra flöden. Du får även en personlig kontakt som sköter dina ärenden och som alltid finns tillgänglig som ett bollplank och affärsrådgivare.

digital redovisning är vi

Tiden då ett bolags redovisning tog flera hyllmeter i anspråk är förbi. Vi arbetar digitalt och ser till att din redovisning inte kommer bestå av en hög papper. Vi använder av oss de senaste lösningarna på marknaden för att automatisera och effektivisera din redovisning. Allt för att du ska få en så kostnads- och tidseffektiv redovisning som möjligt.

ekonomitjänster

Image

Löpande bokföring

Vi tar hand om och bokför samtliga affärshändelser i ditt företag.

Image

Löner

Vi ser till att löner betalas ut i tid efter din attest och sköter hantering av arbetsgivaravgifter mot skatteverket

Image

kvitton & utlägg

Det ska vara lätt för dig och dina anställda att göra utlägg. Vi digitaliserar och automatiserar din utläggsredovisning.

Image

skatt & Deklaration

Vi säkerställer korrekt hantering av moms och skatter. Vi hanterar din årliga bolagsdeklaration och ger dig skatterådgivning på vägen.

Image

bokslut & årsredovisning

Vi upprättar ditt bokslut efter dina behov och hjälper dig med din årsredovisning.

Enkel redovisning med full kontroll

Den mer traditionella redovisningsrollen är på väg att försvinna och vi möjliggör arbetssätt och processer för en mer digitaliserad vardag. Via automatisering av standardiserade arbetsuppgifter riktar vi mer fokus på uppföljning- och avvikelsehantering för att skapa bättre kontroll och affärsmöjligheter för dig som kund.

 

Image
Image
Image
https://www.mediusflow.com/sv-SE/Ascendo